Безкаркасні крісла (Bean bag)

Безкаркасне крісло-мішок (Bean bag) - ідеальний варіант для тих, хто мріє про повноцінний відпочинок. Це м'яке безкаркасне крісло приймає форму тіла, що дозволить Вам зручно влаштуватися і повністю розслабитися. Завдяки оптимальним розмірам і сучасній формі, таке крісло-мішок легко впишеться в будь-який інтер'єр, підходить як для домашнього застосування, так і для створення незвичайної атмосфери в офісі.
Безкаркасні крісла (Bean bag). #1
Бінбег (також бінбег, крісло-мішок, крісло-пуф та ін.) Від англ. bean bag (bean - квасоля, біб і bag - сумка, мішок) - різновид м'яких меблів. Являє собою герметичний тканинний або шкіряний мішок, колись він заповнювався квасолею, гречаним лушпинням; сьогодні ж використовують гранули ПВХ, спінений полістирол або інші наповнювачі. 
 
Витоки “бінбег” або так званих безкаркасних меблів йдуть з Італії. Зараз немає однозначної думки, хто першим придумав бескаркасні меблі. Один із варіантів, що першим цю ідею втілив у життя Роджер Дін, який працював на меблеву компанію «Хілл». У 1967 році він створив незвичайні меблі, що складалися з 12 секцій, склеєних між собою і покритих м'яким хутром. Цей винахід називався "Sea Urchin" - "Морський їжак" і це було першою спробою відмовитися від канонічних дерев'яних або металевих меблів. 
Безкаркасні крісла (Bean bag). #2
Бінбег може складатися з одного або двох чохлів: зовнішнього (декоративного) і внутрішнього (як контейнер для наповнювача) .Тканина для зовнішнього чохла може використовуватися різноманітна, але найчастіше призначені для виробництва меблів, наприклад: флок, шиніл, грета, штучна шкіра, нейлон і т.д. Так само застосовують оксфорд і таслан - тканина нагадує плащову тканину. Для внутрішнього чохла зазвичай використовуються міцні змішані тканини. Змішаними називають тканини, плетені з волокон різного складу, наприклад: поліестер і бавовна. Це поєднання дає міцність на розрив і здатність вільно пропускати повітря - якості необхідні для надійного внутрішнього чохла крісла-мішка. 

Як правило бін-бег являє собою мішок у формі груші - це одна з найпопулярніших і впізнаваних моделей безкаркасних меблів. Проте варто відзначити, що це не все, на що здатна сучасна індустрія з виробництва безкаркасни крісел. На сьогоднішній день є дуже велика різноманітність всіляких моделей, які можуть відрізнятися за формою, по дизайну, по розмірах і за іншими параметрами. Це може бути бескаркасное крісло «подушка» - що складається з двох зшитих частин тканини, або крісло дуже схоже на трон (зі спинкою). Є крісла на яких можна в повний зріст разлягтися і релаксувати - їх називають лежаками. Моделей безкаркасних меблів незліченна кількість, кожен день дизайнери придумують все нові і нові. 

Останнім часом почали з'являтися навіть безкаркасні дивани і всілякі комплекси безкаркасних меблів. Для того, щоб крісло тримало форму, при пошитті всередині викрійки вставляються втяжки з екологічної шкіри. 
Безкаркасні крісла (Bean bag). #3
На даний момент відомі такі моделі: 
Груша (він же крісло-мішок), М'яч, Лежак, Ферарі (він же Hi Poly), Персик, Полуниця, Бумеранг, Лімузин, Пухнастик, Ковш, Шайба. Дивани: Фемілі, Комфорт, Баста, Бігпад 

Сьогодні найчастіше виробники використовують гранули пінополістиролу, завдяки його фізичним властивостям: м'якість, легкість, гігієнічність і ін. Цей матеріал зробив революцію у виробництві крісел - мішків. Раніше крісла наповнювали всім, чим завгодно: папером, квасолею і навіть гречаним лушпинням. Однак всі ці матеріали не давали того практичного ефекту, який дають гранули спіненого полістиролу: комфорт, дуже малу вагу самого крісла і екологічність. Для більшої м'якості і пластичності деякі виробники почали додавати в полістирол синтепух, що зробило крісло ще комфортнішим. 
Безкаркасні крісла (Bean bag). #4
Практичні властивості Безкаркасних крісел:
 - Ергономічність: безкаркасні меблі ідеально приймають форму сидячої людини незалежно від типу статури і комплекції.
 - Полістирол не містить речовини, що живлять мікроорганізми, тому не схильний до дії гризунів, плісняви​​, грибків і бактерій, також він є гіпоалергенний, що є дуже важливим в наш час.
 - Негорючість - якщо полістирол піддається короткочасному впливу полум'я, він плавиться навколо джерела вогню, але не займається, і, відповідно, вогонь не поширюється далі. За результатами пожежних випробувань, отримані такі дані: межа вогнестійкості стіни з полістиролу - 2,5 години, швидкість розповсюдження вогню дорівнює нулю.
 - Зміна кольору: набрид колір чохла, замовте інший, або, якщо крісло складається з одного чохла - просто надіньте новий чохол і крісло-мішок знову в стилі.
 - Довговічність: гранули пінополістиролу абсолютно не бояться води і перепадів температур, не гниють і довго зберігають свою форму.
 - Низька теплопровідність - кріісла - мішки можна використовувати навіть на зимовій риболовлі. 
 - Легкий - наприклад, пуфик важить 2 кг, а двомісний диван близько 8 кг. 
 
Догляд в побуті вимагає менше сил і часу, ніж за звичайної м'якої меблями. Якщо крісло має змінний верхній чохол, він легко знімається і переться в легкому режимі в пральній машині, в хімчистці або вручну. Надіти чохол назад на крісло теж просто - на це потрібно декілька хвилин. Якщо крісло немає змінного чохла, можна для повсякденного догляду використовувати пилосос, вологу губку або щітку для одягу. У випадку більш сильного забруднення можна використовувати миючі засоби і керуватися інструкціями по догляду за кожної конкретної тканиною, з якої зроблено крісло.
Безкаркасні крісла (Bean bag). #5

Де можна використовувати безкаркасні крісла? А будь-де:
 - Дома: як справді зручне і затишне крісло-мішок у дитячій і в вітальні, перед телевізором і коло журнального столика, як родзинка дизайну і вираз Вашого настрою; крісло-мішок яке зустріне Вас під кінець робочого дня і станемо улюбленим місцем для всієї родини. 
 - В офісі: як зручне місце для неформальних переговорів і відпочинку співробітників, для проведення нарад і брейнштормів, для створення творчої обстановки і підкреслення корпоративного стилю (можливо замовляти індивідуальне брендуванняї);
 - На дачі: місце відпочити і розслабитися, як у приміщенні, так і на газоні або перед басейном. Цьомудопоможуть водонепроникні тканини; 
 - На різних вечірках та виставках: родзинка будь-якого заходу, яка стала на заході культом. Наша продукція приверне потрібну увагу до Вашого стенду, допоможе надовго запам'ятатися Вашу вучірку, допоможе виділитися серед безмірної кількості сірих стандартних конкурентів.

З асортиментом безкаркасних меблів, які ми пропонуюмо можете ознайомитися та замовити на нашому сайті  

Популярні категорії

Популярна категорія: Дошки аудиторні,фліпчарти
Дошки аудиторні,фліпчарти
Популярна категорія: Крісла для керівників
Крісла для керівників
Популярна категорія: Крісла домашні
Крісла домашні
Популярна категорія: Крісла конференційні
Крісла конференційні
Популярна категорія: Крісла преміум
Крісла преміум
Популярна категорія: Парти
Парти
Популярна категорія: Стелажі металеві
Стелажі металеві
Популярна категорія: Стільці для кафе,бару
Стільці для кафе,бару
Популярна категорія: Столи комп’ютерні
Столи комп’ютерні
Популярна категорія: Столи офісні
Столи офісні
Популярна категорія: Шафи для одягу
Шафи для одягу
Популярна категорія: Шафи офісні
Шафи офісні

Популярні товари

Orion Steel Chrome | популярний товар
Orion Steel Chrome
від8892
до11379
грн
Atlant Extra | популярний товар
Atlant Extra
від7890
до9570
грн
ISO | популярний товар
ISO
від1140
до1488
грн
Sylwia | популярний товар
Sylwia
від1911
до2004
грн
Samba | популярний товар
Samba
від2454
до3339
грн
Prestige II GTP | популярний товар
Prestige II GTP
від2460
до2604
грн
Alfa | популярний товар
Alfa
від2400
до2718
грн
Betta | популярний товар
Betta
від2724
до3153
грн
НЕО-11 | популярний товар
НЕО-11
від3600
до6090
грн
VERONA | популярний товар
VERONA
від9150
до10680
грн
SEVEN LUX | популярний товар
SEVEN LUX
від966
до1011
грн
Stilo | популярний товар
Stilo
від7197
до9609
грн
Оформити замовлення
Viber чат